Varstvo in animacija otrok

Za otroke bomo poskrbeli z delavnicami in družabnimi igrami pod vodstvom izkušenih animatorjev.

Starši, ki tečete na Lovrenc!

Pomembno je, da ob prijavi posameznika na tek na Lovrenc označite, ali ste na Polhkov tek prijavili svojega otroka z namenom, da vam bomo lahko dodelili štart ob primernem času, da boste lahko po zaključku svojega teka lahko vzpodbujali svoje najmlajše, medtem, ko tečejo na polhkovem teku. Mladim tekačem želimo omogočiti čim večjo vzpodbudo občinstva in ostalih tekačev.

PROGRAM VARSTVA IN ANIMACIJE OTROK

Zbirališče za varstvo in animacijo otrok bo pred hišico v parku od 9:15 do 9:45. Nato se bodo animatorji z otroci sprehodili do štarta, kjer bodo navijali za svoje starše, ki bodo štartali v prvem sklopu tekačev ob 10:00. Po končanem vzpodbujanju staršev in ostalih tekačev se bodo vrnili v park, kjer jih  bodo pričakale delavnice in družabne igre pod vodstvom animatorjev.

Tekom varstva bodo otroci preskrbljeni s sadjem, saj bodo za polhkov tek, ki se začne ob 12:00 potrebovali veliko eneregije.

Otroci, ki ne bodo tekli na polhkovem teku, bodo navijali za svoje prijatelje, ali pa se skupaj z animatorji zabavali v parku.

 Po koncu polhkovega teka (12:30) bodo animatorji otroke pripeljali v park kjer jih bodo starši ali prevzeli ali pa pustili, da se zabavajo v varstvu skupaj z novimi prijatelji.

Varstvo in animacija otrok sta brezplačna